Uw veiligheid, Onze zorg!

OVER SECURITAS

Securitas Curaçao – Beveiligingsbedrijf – Veiligheid – Alarmmonitoring en -opvolging

Securitas Curaçao is samen met zusterbedrijf Impacto, uitgegroeid tot een stabiele, professionele organisatie, en de grootste aanbieder van Beveiligingsdiensten, HR- en Facilitaire Services in Curaçao. Onze missie is het beschermen van personen, gebouwen, goederen en processen.

 

Met professionele medewerkers, de nieuwste technologie gericht op innovatie en een constante betrokkenheid met de samenleving ontwikkelen wij beveiligingspakketten op maat. Onze diensten worden uitgevoerd door meer dan 350 medewerkers. Securitas Curaçao staat voor professionaliteit, klantgerichtheid, vertrouwen, daadkracht, flexibiliteit, transparantie en integriteit.

Innovatief

Binnen de branche is Securitas Curaçao voorloper in de ontwikkeling van professioneel beveiligen van personen, objecten, terreinen, goederen en het monitoren van processen.

 

Het uiteindelijk specifieke beveiligingspakket wordt samen met de opdrachtgever samengesteld. Het investeren in personeel, middelen en technologie is de basis voor innovatie. Het vergroten van kennis, de technologische mogelijkheden op het gebied van beveiliging en het continue in gesprek zijn met de opdrachtgever, leidt tot een 24/7 geïntegreerd beveiligingspakket.

 

Een keuze voor Securitas Curaçao betekent daadkracht, flexibiliteit, professionaliteit, innovatie, vertrouwen, transparantie en integriteit. Door deze kernwaarden bent u verzekerd van een integere en betrouwbare partner in veiligheid.

Professional Security Guard

Alle medewerkers van Securitas Curaçao volgen bij indiensttreding een basis cursus Professional Security Guard. Afhankelijk van de functie waarin zij worden geplaatst, wordt de opleiding aangevuld met onder andere gewelds-, sport- en schiettraining, EHBO, Persoonsbeveiliging en Hospitality. Gedurende hun dienstverband worden de guards bijgeschoold met de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Een medewerker wordt continue gecoacht door zijn of haar direct leidinggevende. Ontwikkeling van de medewerkers wordt gestimuleerd, zodat zij zich verbonden voelen met de organisatie. Het is bewezen dat een gemotiveerde werknemer veel productiever is en het werk met meer plezier doet.

Guido Kibbelaar

Guido Kibbelaar

Algemeen Directeur
member_3a

Jeroen Kibbelaar

Financieel Directeur
member_2a

Paul de Kloet

Operationeel Directeur

toonaangevend in het bieden van totaaloplossingen voor beveiligingsvraagstukken

Uw professionele partner in veiligheid

Securitas Antias B.V. (Securitas) in Curacao is toonaangevend in het bieden van totaaloplossingen voor beveiligingsvraagstukken met behulp van een 24/7 alarmcentrale, surveillancediensten en objectbeveiliging. Met een eiland brede- en overstijgende dekking, ruim 350 medewerkers en innovatieve technieken, bieden wij service gebaseerd op professionaliteit, klantgericht werken en vertrouwen.

daadkracht, flexibiliteit, professionaliteit, innovatie, vertrouwen, transparantie en integriteit

Uw professionele partner in veiligheid

Binnen de branche is Securitas voorloper in de ontwikkeling van professioneel beveiligen van personen, panden, terreinen, goederen en het monitoren van processen. Securitas investeert samen met de opdrachtgever om aan de vraag naar specifieke beveiliging te voldoen. Het investeren in personeel, middelen en technologie is de basis voor innovatie. Het vergroten van kennis, de technologische mogelijkheden op het gebied van beveiliging en het continue in gesprek zijn met de opdrachtgever, leidt tot een 24/7 geïntegreerd beveiligingspakket bij onze klanten. Een keuze voor Securitas betekent daadkracht, flexibiliteit, professionaliteit, innovatie, vertrouwen, transparantie en integriteit. Door deze kernwaarden bent u verzekerd van een integere en betrouwbare partner in veiligheid

Visie

Uw professionele partner in veiligheid

Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, komen wij tot een uniek pakket, waarbij de mensen en middelen afgestemd zijn op de vraag. Hiervoor toetsen wij constant de kritieke succesfactoren zowel intern, als binnen het werkgebied. Wij vinden het belangrijk transparant te zijn naar onze klanten, medewerkers en partners en bereiken hierbij een grote mate van professionaliteit en waarborgen de kwaliteit van ons product. Wij willen met een leidende positie binnen de branche pionieren binnen de kaders van beveiliging en integriteit. Daarom zijn wij constant op zoek naar ontwikkelingen die bijdragen aan een professioneel product. Door de inmiddels opgedane ervaringen, kunnen wij een goede afweging maken welke innoverende middelen wij inzetten bij welke opdracht.

Medewerkers dragen de organisatie en wij zijn van mening dat iedere medewerker bijdraagt aan de uitstraling van de organisatie. Daarom is een investering in medewerkers een investering in de organisatie. Wij brengen op een creatieve, maar professionele wijze medewerkers samen met de middelen. Onze dienstverlening optimaliseren wij naar de huidige- en toekomstige vraag, daarom blijven wij constant toetsen, aanpassen waar nodig en een gesprekspartner voor onze opdrachtgever.

Missie

Uw professionele partner in veiligheid

Het beveiligen van mensen, gebouwen, goederen en processen. Wij willen het algemeen geldende beveiligingsimago verbeteren en ons onderscheiden in de beveiligingsbranche. Dit bereiken wij door een constante kwaliteit te leveren door middel van het inzetten van goed opgeleide en capabele medewerkers en hoogwaardige hulpmiddelen. Wij willen ons blijven ontwikkelen om maximaal te voorzien in de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers ten aanzien van kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit. objecten en bedrijven is onze missie. Op Curaçao willen wij het beveiligingsimago verbeteren en ons onderscheiden binnen de beveiligingsbranche. Securitas levert een constante kwaliteit door middel van het inzetten van goed opgeleide en kundige medewerkers en eerste klas middelen. De organisatie acht het van groot belang dat de medewerkers continue op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de beveiligingsbranche. Daarbij vinden wij dat transparantie en integriteit kernwaarden zijn van onze organisatie. Met bovenstaande voorzien wij op een flexibele wijze in de behoefte van de medewerkers en de wensen van onze opdrachtgevers.

Historie

Uw professionele partner in veiligheid

Securitas Antias B.V. is opgericht in 1982 door de heer mr. A.E. Kibbelaar en is uitgegroeid tot het grootste beveiligingsbedrijf van Curaçao. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door Guido en Jeroen Kibbelaar, respectievelijk Algemeen Directeur en Financieel Directeur. General Manager, Paul de Kloet, is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. In haar ruim 30-jarige bestaan, is Securitas samen met zusterbedrijf Impacto, uitgegroeid tot een stabiele, professionele organisatie, tevens de grootste aanbieder van HR- en facilitaire services te Curaçao.
Medewerkers dragen de organisatie en wij zijn van mening dat iedere medewerker bijdraagt aan de uitstraling van de organisatie. Daarom is een investering in medewerkers een investering in de organisatie. Wij brengen op een creatieve, maar professionele wijze medewerkers samen met de middelen. Onze dienstverlening optimaliseren wij naar de huidige- en toekomstige vraag, daarom blijven wij constant toetsen, aanpassen waar nodig en een gesprekspartner voor onze opdrachtgever.

Securitas vindt het belangrijk om uw mening te weten over onze producten en diensten. Heeft u suggesties of opmerkingen, laat het ons weten.