Uw veiligheid, Onze zorg!

ALARMMONITORING EN -OPVOLGING

Alarm monitoring en -opvolging

Hebt u ondersteuning nodig bij het beveiligingssysteem voor uw bedrijf of huis?

 

Sluit uw alarm aan op de 24/7 alarmcentrale van Securitas Curaçao! De medewerkers van onze 24/7 alarmcentrale zijn altijd verbonden met uw alarmsysteem. Ze zijn opgeleid om inbraak-, overval- en/of brandmeldingen snel op afstand te coördineren en af te handelen. Onze 24/7 meldkamer staat in direct contact met de patrouille surveillance diensten, zodat ze snel ter plaatse zijn. Onze patrouille eenheden zijn 24/7 operationeel op heel Curaçao. Iedere patrouille heeft een eigen regio. Hierdoor zijn zij snel ter plaatse en verlenen assistentie in alle veiligheid gerelateerde situaties.

Wat u van de Securitas Curaçao kunt verwachten bij de ondersteuning van uw beveiligingsalarmsysteem:

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaarheid

Professionele en deskundige ondersteuning

State-of-the-art technologie

Directe communicatie met de politie

Snelle reactietijd

Betaal een vast bedrag per maand voor aansluiting van uw alarmsysteem bij de 24/7 Securitas Curaçao alarmcentrale. In geval van een noodsituatie wordt direct actie ondernomen. U bent verzekerd van alarmmonitoring inclusief controle door onze Professional Security Guard. Voor deze dienst worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Vraag offerte aan

Alarmsysteem

Zoekt u een alarmsysteem en/of brandmeldsysteem voor uw bedrijf of woonhuis?

 

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en werken alleen met betrouwbare partners. Van het technisch ontwerp tot en met de operationele invulling. Om er zeker van te zijn dat uw bedrijf of woning goed is beveiligd, is het belangrijk het alarmsysteem aan te sluiten op onze 24/7 alarmcentrale. Iedere melding komt bij ons binnen, waarna er alarmopvolging plaatsvindt. Bent u al in het bezit van een goed werkende installatie, dan sluiten wij deze graag aan op onze 24/7 alarmcentrale.

Vraag offerte aan

M2M Wireless Communicator

Altijd alarmopvolging met de M2M Wireless Communicator!

 

Het alarm gaat niet af, er is geen doormelding naar de Centrale Meldkamer van Securitas. Is de bedrading doorgeknipt, was er internet- of stroomstoring? Een nachtmerrie voor iedere eigenaar van een woonhuis of bedrijfspand; geen alarmopvolging. Securitas heeft een oplossing voor dit probleem. De M2M Wireless Communicator die geplaatst wordt aan de alarminstallatie.
Hoe het werkt? In de M2M Communicator zit een SIM-kaart, die GPS-signalen uitstuurt. Het doorknippen van bedrading, internet- of stroomstoring heeft geen invloed op de werking. Altijd signaal, altijd alarmopvolging!

Via de App worden alarmsignalen ontvangen op uw smartphone of tablet. Ook kunt u via deze App het alarm op afstand aan- en uitzetten. Is dat geen geruststellend gevoel?

Voor een vast bedrag per maand verstuurt het alarmsysteem onbeperkt signalen. Vraag voor meer informatie een offerte aan of sluit uw alarminstallatie nu aan bij Securitas. U krijgt de M2M Communicator dan gratis!

Vraag offerte aan

Camera’s

Bij de aanschaf van een video beveiligingssysteem is het belangrijk om te weten wat u wilt beveiligen en wat er van de apparatuur wordt verwacht. Gaat het om detecteren, herkennen of identificeren.

 

De aanschaf van een videobewakingssysteem is van veel factoren afhankelijk en in veel gevallen maatwerk. Wij helpen u graag bij het ontwerp van de juiste oplossing en, samen met onze partners, voor de technische invulling. Hebt u al camera’s? Samen met u kijken we op welke manier wij uw camera’s kunnen aansluiten op onze 24/7 alarmcentrale.

Vraag offerte aan

24/7 HELP-button

De 24/7 HELP-button, veilig onderweg

 

Met de 24/7 HELP-button van Securitas Curaçao staat u in direct contact met onze Centrale Meldkamer. Met één druk op de knop ontvangt onze centralist uw locatie en komt er een spreekverbinding tot stand. De 24/7 HELP-button kunt u 24 uur per dag gebruiken:

In geval van paniek

In geval van medische noodgevallen

In geval van hulp van wegenwacht service

Vraag offerte aan

Uw veiligheid, Onze zorg!

BEVEILIGEN

Patrouille Surveillance Diensten

Onze patrouille eenheden surveilleren 24 uur per dag preventief in de verschillende regio’s (van Jan Thiel tot Banda Bou) en reageren direct en adequaat op een alarmering door middel van alarmopvolging en alarmverificatie.

 

Ook voeren onze patrouille eenheden openings- en sluitingsrondes uit, interne- en externe patrouilles en extra controlerondes waar nodig. Bij verdachte omstandigheden rondom uw woning of bedrijf kunt u vanzelfsprekend kosteloos 24 uur per dag een beroep doen op de patrouille eenheden van Securitas Curaçao!

Vraag offerte aan

Objectbeveiliging

De taak van een objectbeveiliger is uw object te beveiligen tegen het betreden van het terrein door ongewenste personen.

 

Omdat ieder object anders is en om een specifieke beveiliging vraagt, wordt elke objectbeveiliger van Securitas Curaçao getraind voor het object waar hij of zij verantwoordelijk is voor de beveiliging. Ze staan 24/7 in contact met onze Centrale Meldkamer. Bij calamiteiten worden direct alle noodzakelijke maatregelen getroffen. Zij zijn van toegevoegde waarde voor uw organisatie door klanten en bezoekers professioneel en gastvrij te ontvangen. Wij investeren dagelijks in opleiding, training en coaching en selecteren onze security guards op integriteit, representativiteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Het uitgangspunt blijft echter dat de dienstverlening nooit ten koste gaat van de beveiliging van het object.

Vraag offerte aan

Persoonsbeveiliging

Soms vraagt een situatie om individuele beveiliging. Hiervoor biedt Securitas Curaçao een professionele persoonsbeveiliger.

 

De beveiliger begeleidt de te beveiligen persoon zolang dit gewenst is en bij alle dagelijkse maar ook bijzondere activiteiten. Uiteraard gebeurt het beveiligen op gepaste afstand. De persoonsbeveiliger is omgevingsbewust en observeert constant de ruimte waarin de persoon die hij of zij beveiligt bevindt. Het werk van een persoonsbeveiliger is dynamisch, daarom leiden we onze persoonsbeveiligers op zodat zij in onverwachte situaties daadkrachtig en flexibel handelen. Uiteraard met alle professionaliteit en integriteit.

Vraag offerte aan

Uw veiligheid, Onze zorg!

BEVEILIGEN OP MAAT

Security Scan

Securitas Curaçao Antias beveiligt personen, gebouwen, goederen en processen.

 

Elke situatie vraagt om een eigen unieke aanpak. Wilt u beveiligingsmaatregelen die op uw situatie zijn afgestemd? Wij bieden u de Security Scan voor zowel uw woonhuis als uw bedrijf om alle risico’s in kaart te brengen. Dit doen we met een ‘nulmeting’. Van het resultaat van de Security Scan wordt een rapportage met aanbevelingen gemaakt, gebaseerd op de bestaande beveiligingsmaatregelen en verbetermogelijkheden. Daarna stellen we een onderbouwd beveiligingsplan op, specifiek voor uw situatie en voorzien van de nieuwste technologie beschikbaar.

Hoe gaan wij te werk?

Uitvoering analyse risico’s en dreigingen

Onderzoek naar de veiligheidsbehoefte van de opdrachtgever.

Opstellen van een risicoprofiel.

Oplossingen die hier naadloos bij aansluiten.

Vraag offerte aan

Maatwerk

Securitas Curaçao beschikt over een groot aantal professionele medewerkers die op alle locaties kunnen worden ingezet.

 

Dit komt omdat Securitas Curaçao investeert in de juiste persoon op de juiste locatie plaats. Door scholing, ervaring, leeftijd en verantwoordelijkheid wordt er een keuze gemaakt welke Professional Security Guard geschikt is voor de locatie. Niet alleen bij de keuze van de guard levert Securitas Curaçao maatwerk. Ook de locatie, de ligging van de locatie, beveiligingsvoorzieningen en soort beveiliging hebben invloed op de keuze van de inzet. Samen met de vraag van de klant wordt het beste pakket samengesteld waarbij uitgegaan wordt van alle mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Integrale Veiligheidsoplossingen

De samenleving verandert voortdurend. Technologische- en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op.

 

Dit vraagt om een nieuwe manier van beveiligen, met een flexibele oplossing die mee verandert met uw situatie en behoefte. De ideale veiligheidsoplossing is een optelsom van beveiligingsdiensten en technologie op locatie, versterkt met diensten op afstand. Flexibel, effectief en passend binnen uw budget. Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie.

Vraag offerte aan

Uw veiligheid, Onze zorg!

DIGITALE VASTLEGGING WERKZAAMHEDEN

Bij Securitas Curaçao streven we naar een optimale dienstverlening, mede door het toepassen van de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen onze meldkamer, patrouille en op onze securityposten. Zo werken onze medewerkers met een applicatie waarmee alle werkzaamheden volledig digitaal worden vastgelegd. Voor onze klanten betekent dit dat zij altijd op de hoogte zijn van de werkzaamheden die Securitas Curaçao in opdracht verricht.

NFC-tags

 

Voor het uitvoeren van controlerondes en openings- en sluitingsrondes, brengen we fysieke NFC-tags of virtuele GPS-checkpoints aan bij het te beveiligen object. Onze Professional Security Guards bezoeken bij het uitvoeren van een controleronde alle NFC-tags/GPS-checkpoints, waardoor de kwaliteit van de controleronde gewaarborgd wordt. Voor ieder object worden deze NFC-tags of GPS-checkpoints in overeenstemming met de klant geplaatst. Het opstellen van een checklist met specifieke vragen/opdrachten die tijdens de controleronde moeten worden ingevuld is mogelijk. Op die manier weet u zeker dat alle belangrijke plekken en waardevolle goederen goed gecontroleerd worden.

 

De rapportages (met bijbehorende locaties, tijdstippen en eventuele bijzonderheden) die na de controlerondes opgemaakt zijn, kunnen de klanten automatisch ontvangen.

Uniek: Met onze geavanceerde dashboardfunctie worden het aantal controlerondes en overige security-services geanalyseerd. Onze 24/7 Centrale Meldkamer monitort dit continu en stuurt de patrouille bij waar nodig. In overleg met de klant spreken wij de frequentie en tijdstippen (onregelmatig) van de controlerondes af.

 

In ieder patrouillevoertuig is een GPS-tracker geïnstalleerd. In het geval van een alarm ziet onze 24/7 Centrale Meldkamer direct welk voertuig het dichtstbijzijnd is. De patrouille wordt direct aangestuurd ter plaatse te gaan om de locatie te controleren op eventuele bijzonderheden.

 

Bij Securitas Curaçao begrijpen wij dat u zo snel mogelijk op de hoogte gesteld wilt worden als er bijzonderheden op of rondom uw object zijn geconstateerd. Onze Professional Security Guards zijn uitgerust met een device, waarop alle bijzonderheden tijdens de dienst digitaal vastgelegd worden. De Professional Security Guards kunnen daarnaast foto’s en filmpjes aan de rapportage toevoegen. Dit komt de volledigheid en kwaliteit van de rapportages ten goede.

Het voordeel van het automatisch ontvangen van de rapportages door de klant, vergroot de transparantie van de werkzaamheden. Daarbij bent u direct op de hoogte van de bijzonderheid en welke actie(s) Securitas Curaçao ondernam. Een enorme geruststelling als u zelf niet in de gelegenheid bent om snel naar de locatie te komen.

 

Voor een 24/7 bedrijf als Securitas Curaçao, is het van essentieel belang dat elke Professional Security Guard op ieder moment van de dag op de hoogte is van de specifieke procedures van onze klanten. Daarom briefen wij onze medewerkers zowel mondeling als digitaal. In onze online database geeft de Professional Security Guard aan bij welke klant hij of zij securitywerkzaamheden gaat uitvoeren. Hierdoor zijn al onze guards op de hoogte van de geldende procedures met belangrijke aandachtspunten van de betreffende locatie.