Uw veiligheid, Onze zorg!

HOSPITALITY

Security Hospitality

24/7 in contact met de Centrale Meldkamer van Securitas Curaçao.

 

Securitas Curaçao werkt samen met de toeristensector op het gebied van veiligheid en hospitality. Prioriteit bij deze vorm van beveiligen is dat bezoekers en gasten zich zowel veilig als welkom voelen. Een waakzame, maar vriendelijke beambte bij de toegang van het hotel, zodat onbevoegden geen doorgang hebben, maar gasten zich welkom voelen. Klantvriendelijkheid, opmerkzaamheid en accuraat handelen, zijn speciale kwaliteiten waar onze Professional Security Guards over beschikken. De guards zijn opgeleid om veiligheidsrisico’s te herkennen en veiligheidsmaatregelen te nemen. Onze guards voeren de werkzaamheden onopvallend, maar alert uit en bij calamiteiten staan zij 24/7 in contact met de Centrale Meldkamer van Securitas Curaçao.

Vraag offerte aan

Securitas Biker Team

Het team is verantwoordelijk voor het handhaven van de orde en rust in de binnenstad.

 

Het Securitas Biker Team bestaat uit drie guards, die zeven dagen per week voornamelijk ’s nachts actief zijn in de binnenstad.

Doordat het Securitas Biker Team de preventieve patrouilles en de verschillende controlerondes uitvoert per mountainbike, komen zij op plaatsen die minder goed/niet toegankelijk zijn voor auto’s. Naast een mountainbike bestaat de uitrusting uit een portofoon, wapenstok en een zaklamp. Het team staat 24/7 in contact met onze Centrale Meldkamer, waardoor de Mobiele Surveillance Dienst van Securitas Curaçao snel ondersteuning kan bieden. Omdat onze Centrale Meldkamer een directe verbinding heeft met de Politiemeldkamer, kan bij escalerende situaties direct de Politie worden geïnformeerd. Ook wordt het Securitas Biker Team bij evenementen ingezet, zoals Punda Vibes.