Uw veiligheid, Onze zorg!

ONZE DIENSTEN

Patrouille Surveillance Diensten

Onze patrouille eenheden surveilleren 24 uur per dag preventief in de verschillende regio’s (van Jan Thiel tot Banda Bou) en reageren direct en adequaat op een alarmering door middel van alarmopvolging en alarmverificatie.

 

Ook voeren onze patrouille eenheden openings- en sluitingsrondes uit, interne- en externe patrouilles en extra controlerondes waar nodig. Bij verdachte omstandigheden rondom uw woning of bedrijf kunt u vanzelfsprekend kosteloos 24 uur per dag een beroep doen op de patrouille eenheden van Securitas Curaçao!

Vraag offerte aan

Objectbeveiliging

De taak van een objectbeveiliger is uw object te beveiligen tegen het betreden van het terrein door ongewenste personen.

 

Omdat ieder object anders is en om een specifieke beveiliging vraagt, wordt elke objectbeveiliger van Securitas Curaçao getraind voor het object waar hij of zij verantwoordelijk is voor de beveiliging. Ze staan 24/7 in contact met onze Centrale Meldkamer. Bij calamiteiten worden direct alle noodzakelijke maatregelen getroffen. Zij zijn van toegevoegde waarde voor uw organisatie door klanten en bezoekers professioneel en gastvrij te ontvangen. Wij investeren dagelijks in opleiding, training en coaching en selecteren onze security guards op integriteit, representativiteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Het uitgangspunt blijft echter dat de dienstverlening nooit ten koste gaat van de beveiliging van het object.

Vraag offerte aan

Persoonsbeveiliging

Soms vraagt een situatie om individuele beveiliging. Hiervoor biedt Securitas Curaçao een professionele persoonsbeveiliger.

 

De beveiliger begeleidt de te beveiligen persoon zolang dit gewenst is en bij alle dagelijkse maar ook bijzondere activiteiten. Uiteraard gebeurt het beveiligen op gepaste afstand. De persoonsbeveiliger is omgevingsbewust en observeert constant de ruimte waarin de persoon die hij of zij beveiligt bevindt. Het werk van een persoonsbeveiliger is dynamisch, daarom leiden we onze persoonsbeveiligers op zodat zij in onverwachte situaties daadkrachtig en flexibel handelen. Uiteraard met alle professionaliteit en integriteit.

Waarom zou u Securitas Curaçao inhuren?

Integer en betrouwbaar

VIP bescherming

Getraind en ervaren persoonsbeveiligers

Service op maat

Vraag offerte aan