Professional security guard

Professional Security Guard
Beveiligen valt of staat met een alerte beveiliger. Slimme camerasystemen kunnen tegenwoordig veel, maar het waarnemen van subtiele (non-)verbale nuances in iemands gedrag kunnen nog niet door camerasystemen worden onderkend. Door middel van vroegtijdige signalering van afwijkingen en de juiste opvolging kunnen incidenten voorkomen worden en wordt het primaire proces niet verstoord. Objectbeveiligers van Securitas staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie of eigendommen te waarborgen. Wij investeren dagelijks in opleiding, training en coaching van medewerkers om hen op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen in hun vakgebied.

Securitas levert maatwerk
Securitas levert maatwerk als het om bewaken van objecten gaat. Beveiliging, Safety en Hospitality gaan daarbij hand in hand. Het proces begint bij ons met een zeer gericht advies. Wij leveren objectbeveiliging in een totaalpakket van diensten. Dit varieert van portier- en receptiediensten, openings- en sluitingsronden en visitaties tot alarmcentralediensten en het preventief aanwezig zijn in en rondom het object.

Onze security guards: gespecialiseerde security guards
Omdat ieder object anders is en vraagt om een specifieke benadering, wordt elke objectbeveiliger bij Securitas getraind voor het object waar hij of zij werkt. Zij leveren een toegevoegde waarde voor uw organisatie door klanten en bezoekers professioneel en gastvrij te ontvangen. Wij selecteren onze medewerkers op integriteit, representativiteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Het uitgangspunt blijft echter dat de dienstverlening nooit ten koste gaat van de beveiliging van het object.

Wilt u een offerte aanvragen?
Voor hoogwaardige beveiliging, aarzel niet en vraag direct een offerte aan.

Offerte