Integrale veiligheidsoplossingen

De samenleving verandert voortdurend. Technologische- en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Dit vraagt om een nieuwe manier van beveiligen, met een flexibele oplossing die mee veranderd met uw situatie en behoefte. De ideale veiligheidsoplossing is een optelsom van beveiligingsdiensten en technologie op locatie, versterkt met diensten op afstand. Flexibel, effectief en passend binnen uw budget. Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie.

Inbraaksystemen
Zoekt u een inbraaksysteem en/of brandmeldsysteem voor in uw bedrijf of woonhuis op Curacao? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Van het technisch ontwerp tot en met de operationele invulling. Om er zeker van te zijn dat uw bedrijf of woning goed is beveiligd, is het belangrijk het alarmsysteem aan te sluiten op onze alarmcentrale. Iedere melding komt dan bij ons binnen waarna er alarmopvolging kan plaatsvinden. Als u al in het bezit bent van een goed werkende installatie, dan sluiten wij deze graag aan op onze alarmcentrale.

Camera’s
Bij de aanschaf van een video beveiligingssysteem is het belangrijk om te weten wat u wilt beveiligen en wat er van de apparatuur wordt verwacht. Gaat het om detecteren, herkennen of identificeren. De aanschaf van een videobewakingssysteem is van veel factoren afhankelijk en in veel gevallen maatwerk. Wij helpen u graag bij het ontwerp van de juiste oplossing en, samen met onze partners, voor de technische invulling. Heeft u al camera’s? Vrijwel elk type camera kan worden aangesloten op onze alarmcentrale.

Meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

Contact